رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با صدور پیامی از تمامی استادان، کارکنان و دانشجویان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت به عمل آورد.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:
« بسم الله الرحمن الرحیم
وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا
انقلاب اسلامی ایران ٣٩ بهار خود را پشت سر گذاشت و اینک در کنار عزم و اراده شما فرهیختگان در صدد برگزاری با شکوه چهلمین سالگرد این معجزه بزرگ تاریخ می باشد.
تردیدی نیست که این نهضت بزرگ، به فرموده رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت الله خامنه‌ای، مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و نشأت گرفته از قیام و نهضت عاشورای حسینی است  و  به امید حق تعالی تا قیام جهانی حضرت مهدی(عج) استمرار خواهد داشت.
اینک به یمن صبر و استقامت و رشادتهای حق طلبانه و پیروی از رهنمودهای حکیمانه معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، صاحب اقتدار و عزت عظیمی شده‌ایم که مستکبران شرق و غرب را به وحشت انداخته و چراغ راه مستضعفان و مسلمانان جهان گشته است.
بدینوسیله از تمامی استادان، کارکنان و دانشجویان دعوت می‌شود تا ضمن بازدید از غرفه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت گرامیداشت سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، همگام با مردم غیور و سرافراز استان تهران، با حضور در راهپیمایی ملی و مذهبی 22 بهمن، به مستکبرین و جهانخواران عالم اعلام کنیم که بر حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن تا پای جان می‌ایستیم و دشمنان این مرز و بوم را حیرت زده و پشیمان خواهیم کرد.
دکتر سید علی ابطحی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
@IAUMST_PR
کل بازدید ها: 6,300,955 ☼ امروز: 336 ☼ دیروز: 1,799 ☼ این صفحه : 209 ☼ آنلاین: 5 جزئیات