مراسم معارفه دانشجویان ورودی بهمن 96 دانشکده علوم و فناوریهای نوین برگزار شد.

مراسم معارفه دانشجویان ورودی بهمن ۹۶ در مقطع کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی و نیز میکروبیولوژی در دانشکده علوم و فناوری های نوین ( ساختمان موسیوند) برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسین فهیمی ریاست دانشکده ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه فجر ورود دانشجویان این رشته ها را تبریک گفت و وضعیت و عملکرد دانشکده علوم و فناوری های نوین را شرح داد.
وی در ادامه بر لزوم برقراری ارتباط خوب و توام با احترام متقابل بین دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه نیز تاکید کرد.
در ادامه دکتر ستاره حقیقت، مدیر گروه میکروبیولوژی و دکتر معصومه حشمتی، مدیر گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی نیز در خصوص رشته های تخصصی مذکور و چارت آموزشی مطالبی را ارایه دادند.
در پایان مهندس نجارزاده، مدیر آموزش دانشکده توضیحاتی را در مورد قوانین آموزشی، انتخاب واحد و برگزاری کلاسها ارایه داد و برگه انتخاب واحد ترم اول و چارت رشته های تحصیلی میکروبیولوژی و سلولی مولکولی بین دانشجویان توزیع شد.
در این مراسم، دکتر  نعمتی منصور، معاون آموزشی دانشکده، مسولان، استادان، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

کل بازدید ها: 6,546,810 ☼ امروز: 350 ☼ دیروز: 3,558 ☼ این صفحه : 438 ☼ آنلاین: 5 جزئیات