پیام تبریک دکتر فرهاد رهبر به مناسبت روز پرستار

تصویر مطلب پیام تبریک دکتر فرهاد رهبر به مناسبت روز پرستار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر فرهاد رهبر آمده است:

بسمه تعالی

پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت باسعادت بانوی شکیبایی، استقامت و شجاعت حضرت زینب کبری(س)، پیام رسان واقعه عاشورا و روز پرستار را به مردم شریف ایران، عاشقان ائمه اطهار و جامعه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت می گویم.

بی تردید پرستاران اسوه های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که در شرایط طاقت فرسای کاری با روحیه ای برگرفته از ویژگی های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند.

مایه خرسندی است که دانشگاه آزاد اسلامی نیز در زمینه آموزش جامعه پرستاری متعهد و اخلاق مدار مبادرت ورزیده و در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز حضوری مثمرثمر دارد.

جا دارد از همه پرستاران و دست اندرکاران این عرصه در دانشگاه به دلیل زحمات صادقانه، دلسوزانه و انسانی تشکر و قدردانی داشته باشم.

اینجانب ضمن گرامیداشت ولادت دخت گرانمایه امیر مومنان (ع)، توفیق روزافزون جامعه بی ادعای پرستاری خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را از خداوند مسئلت می کنم و آرزومندم این عزیزان با الگوبرداری از حضرت زینب کبری (س) در تمامی مراحل زندگی شاد و سربلند باشند.

کل بازدید ها: 6,300,957 ☼ امروز: 338 ☼ دیروز: 1,799 ☼ این صفحه : 143 ☼ آنلاین: 5 جزئیات