بازدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری امتحانات دانشکده داروسازی و علوم دارویی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور در حوزه های امتحانی دانشکده داروسازی و علوم دارویی از روند برگزاری امتحانات بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی و علوم دارویی، صبح امروز، دکتر سید محمد مسعود شوشتریان، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور در حوزه های امتحانی دانشکده داروسازی و علوم دارویی از روند برگزاری امتحانات بازدید و از همکاری تمامی عوامل اجرایی و دست اندر کاران امتحانات تقدیر و تشکر کرد.
خاطر نشان می شود امتحانات تئوری دروس آزمایشگاهی دانشجویان رشته داروسازی از روز شنبه 9 دی ماه و امتحانات تئوری و دروس نظری از روز شنبه 16 دی ماه به صورت روزانه در 4 نوبت در دانشکده های داروسازی، شیمی دارویی و علوم و فناوریهای نوین برگزار گردیده  و تا 4 بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.
کل بازدید ها: 6,546,807 ☼ امروز: 347 ☼ دیروز: 3,558 ☼ این صفحه : 433 ☼ آنلاین: 4 جزئیات