مراسم بزرگداشت هفته پژوهش وتجلیل از پژوهشگران برتردر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار می شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با ارسال نامه ای ازتمام استادان و پژوهشگران حوزه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برای حضور در این مراسم دعوت بعمل آورده است.
متن این نامه بشرح زیر است:
عضو محترم هیات علمی نظر به اهتمام این معاونت به امر تشویق و حمایت از پژوهشگران فعال،در نظر است مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه به همراه اهدای جوایز نفیس و ارائه گزارشی از اقدامات و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه برگزار گردد.
در این راستا روزیکشنبه سوم دیماه ساعت 30/13 مراسم گرامیداشت روز پژوهش در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار خواهد شد، لذا از محضر جنابعالی دعوت بعمل می آید در مراسم مذكور شركت فرمایید.
قطعاً حضور گرمتان مایه تشویق پژوهشگران منتخب، دانشجویان و برگزار كنندگان خواهد بود. پیشاپیش از لطفتان كمال تشكر را دارد.
دکتر فرشاد هاشمیان
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

کل بازدید ها: 6,449,056 ☼ امروز: 3,828 ☼ دیروز: 2,864 ☼ این صفحه : 454 ☼ آنلاین: 12 جزئیات