بازديد دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی تهران از دهمین نمایشگاه نانو

روز گذشته همزمان با آغاز به کار دهمین جشنواره و نمایشگاه نانو دانشجویان دانشکده شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از دستاوردهای نوین نانو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، به همت انجمن شیمی دارویی، صبح روز گذشته همزمان با آغاز به کار دهمین جشنواره و نمایشگاه نانو، بیش از 80 نفر از دانشجويان در رشته­هاي شيمي دارويي، شيمي كاربردي و نانوشيمي، فيتوشيمي و شيمي آلي دانشكده شيمي دارويي در مقاطع كارشناسي،  كارشناسي ارشد و دكترای تخصصی با حضور دكتر مهناز قمي، رياست دانشكده از نمايشگاه نانو فناوري بازديد کردند .

در اين بازديد كه دانشجويان رشته سلولي مولكولي و صنايع غذايي نير حضور داشتند، دانشجویان با دستگاه هاي توليد نانو مواد، ميكروسكوپ هاي إلكتروني و محصولات توليد شده نانو در حوزه دارويي، بهداشتي و صنعتي آشنا شدند.

بر اساس این گزارش، دانشجويان در ابتدای ورود به نمایشگاه در كارگاه توجیهی شركت کرده و  سپس به همراهی راهنما  از غرفه­ها و دستاوردهای نمايشگاه بازديد کردند.

کل بازدید ها: 5,497,794 ☼ امروز: 1,587 ☼ دیروز: 4,999 ☼ این صفحه : 80 ☼ آنلاین: 12 جزئیات