مرمت و رنگ‌آمیزی قبور شهدای گمنام از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی

قبور شهدای گمنام بهشت زهرا از سوی بسیج دانشجویی دانشکده علوم و فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران مرمت و رنگ‌آمیزی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، همزمان با گرامیداشت ایام دفاع مقدس، به همت بسیج دانشجویی دانشکده علوم و فناوری های نوین و با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد، کادر بسیج دانشجویی اقدام به مرمت، بهسازی و رنگ آمیزی مزار 22 شهید گمنام بهشت زهرا (س) باه هدف تقویت دینداری در جوانان بر اساس منویات مقام معظم رهبری کرد.

در راستاي فرمايشات معظم­له با توجه به نام­گذاري سال٩٦به عنوان سال اقتصاد مقاومتي توليدو اشتغال وحمايت از توليدكنندگان داخلي ملزومات و ابزار اين فعاليت پرفضيلت ساخت ايران بوده است.

کل بازدید ها: 6,449,089 ☼ امروز: 3,861 ☼ دیروز: 2,864 ☼ این صفحه : 187 ☼ آنلاین: 7 جزئیات