برگزاری ضيافت انديشه استادان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران

اولین کارگاه دانش افزائی ضیافت اندیشه اساتید هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران با هدف آموزش سبک زندگی سالم و مهارت های ارتباطی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری  و با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی، اولین کارگاه دانش افزائی ضیافت اندیشه اساتید هیئت علمی دانشکده های داروسازی، شیمی دارویی و علوم و فناوریهای نوین با موضوع سبک زندگی سالم و مهارتهای ارتباطی برگزار گردید.
 در این مراسم،  دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی، روانشناس بالینی از دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبیین جایگاه استادان، پیرامون ارتقاء سلامت روانی و اجتماعی و نیز توانمندی ایشان در حوزه حرفه ای گری  مباحثی را بیان کرد.
شایان ذکر است این کارگاه‌ به میزان 16 ساعت آموزشی در نظر گرفته شد که در روزهای 12، 13، 14 و 15 شهریورماه، با حضور بیش از 30 نفر از اساتید بصورت متوالی برگزار شد.
کل بازدید ها: 5,594,312 ☼ امروز: 3,013 ☼ دیروز: 3,403 ☼ این صفحه : 159 ☼ آنلاین: 3 جزئیات