ثبت نام از دانشجویان جدید الورود واحد علوم دارویی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم دارویی، ستاد ثبت‌نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی با استقرار در ساختمان دانشکده داروسازی، ثبت‌نام از دانشجویان جدید الورود را آغاز کرد.

دکتر ارکیده قربان دادرس، مسول برگزاری ثبت نام در گفت و گو با روابط عمومی واحد اظهار کرد:  «از صبح امروز،  ثبت‌نام دانشجویان جدید الورود در مقاطع کارشناسی ارشد در واحد علوم دارویی مستقر در خیابان یخچال با استقبال خوب پذیرفته‌شدگان آغاز به کار کرد. »

قربان دادرس گفت: «با آغاز فرایند ثبت‌نام از صبح امروز، پذیرفته‌شدگان با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به این واحد مراجعه می‌کنند و روند ثبت‌نام آنان با راهنمایی و حضور منظم همه همکاران ستاد ثبت‌نام که از ساعت 8 صبح تا 16 بعدازظهر به طور مستمر حضور دارند در حال انجام است. »

وی افزود: «از همه پذیرفته‌شدگان خواهشمندیم برای اطلاع از مراحل ثبت‌نام، اطلاعیه‌ها، مدارک موردنیاز و زمان ثبت‌نام به سایت واحد علوم دارویی به آدرس www.iaups.ac.ir مراجعه کنند. »

کل بازدید ها: 5,335,260 ☼ امروز: 6,843 ☼ دیروز: 11,118 ☼ این صفحه : 1,380 ☼ آنلاین: 24 جزئیات