شروط شهادت درستی، پاکی، دینداری و اخلاق است

فرهاد رهبر شهید

‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شب گذشته به مناسبت روز خبرنگار با خانواده‌های شهیدان صارمی و باغبانی دیدار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روزنامه فرهیختگان، دکتر فرهاد رهبر در این دیدار با تقدیر از جایگاه رفیع شهدای انقلاب اسلامی، مدافعان حرم و شهید صارمی به عنوان نماد و الگوی خبرنگاری گفت: «کسانی که در این مسیر قدم برداشتند و توفیق شهادت نصیب آنها شده، شروطی دارند مانند اخلاق، درستی، پاکی و دینداری و ما اگر بخواهیم در این مسیر طی طریق کنیم باید این خصیصه‌ها را در خود تقویت کنیم.»

او ادامه داد: «امروز آمده‌ایم تا بگوییم شما خانواده شهدا تنها نیستید و ما در کنار شما هستیم چرا که خانواده دانشگاه آزاد، خانواده بزرگی است که فرزند خودش را در راه آزادگی داده است و ما وظیفه داریم تا مانند اعضای یک خانواده تلاش کنیم تا اجر این عمل را به جا بیاوریم.»

پسر شهید صارمی دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد واحد علم دارویی است و هادی باغبانی، شهید مستندساز مدافع حرم نیز خود دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

کل بازدید ها: 5,594,309 ☼ امروز: 3,010 ☼ دیروز: 3,403 ☼ این صفحه : 239 ☼ آنلاین: 3 جزئیات