جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی برگزار شد

جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان ورودی ۸۹ رشته داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی با حضور اعضای هیات رئیسه، استادان و خانواده هایشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم دارویی، روز پنجشنبه ۲۲ تیر ماه دانش آموختگان ورودی سال ۸۹ رشته داروسازی واحد علوم دارویی در مراسمی واقع در سالن علامه طباطبایی واقع در واحد علوم و تحقیقات به همراه هیات رئیسه، استادان و خانواده، فارغ التحصیلی خود را جشن گرفتند.
دکتر رامین اصغریان، از اساتید واحد و همچنین از مدیران کارخانه داروسازی کوبل دارو در این جشن با تبریک و ابراز خوشحالی خود به خاطر حضور در این مراسم یادآور زحمات خانواده ها در مسیر موفقیت دانشجویان شد.
موسیقی سنتی گروه راز، تقدیر از اساتید با هدیه کردن تابلوهای نقاشی چهره ایشان که توسط یکی از دانشجویان رسم شده بود، تقدیر از دانشجویان برتر و قرائت سوگندنامه توسط دکتر علی الماسی راد از اساتید پیشکسوت واحد علوم دارویی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
کل بازدید ها: 5,335,317 ☼ امروز: 6,900 ☼ دیروز: 11,118 ☼ این صفحه : 196 ☼ آنلاین: 25 جزئیات