آغاز به کار دومین دوره مهارت آموزی در صنعت داروسازی در واحد علوم دارویی

دومین دوره مهارت‌آموزی در صنعت داروسازی با هدف برقراری ارتباط موثر و مستمر بین دانش‌آموختگان رشته داروسازی و رشته‌های وابسته به علوم دارویی آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم دارویی، پس از برگزاری نخستین دوره مهارت‌آموزی در صنعت داروسازی که با استقبال خوب مخاطبان روبه‌رو شد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی، برگزاری دومین دوره مهارت‌آموزی در صنعت داروسازی را با هدف برقراری ارتباط موثر و مستمر بین دانش آموختگان رشته داروسازی ورشته‌های وابسته به علوم دارویی را آغاز کرد.
به گفته مهدی قطبی، مدير برنامه ريزي و امور اقتصادي دانش بنيان واحد علوم دارویی و مدیر اجرایی دوره، در پی برگزاری نشست هماهنگی دومین دوره مهارت‌آموزی در صنعت داروسازی که با حضور دکتر سیدمهدی رضایت رئیس واحد علوم دارویی، دکتر سولماز غفاری و دكتر هدي جهاندار مسولين علمی دوره و اعضای کمیته اجرایی برگزار شد، ثبت‌نام این دوره با رویکرد جذب دانش آموختگان دوره در صنعت و یا مهارت‌افزایی شاغلین در صنعت صورت گرفت.
وی در ادامه گفت: بسته دومین دوره مهارت آموزی در صنعت داروسازی شامل پنج دوره کلاس آموزشی و کارآموزی و کارورزی است که از امروز 21 تیرماه به شرح زير برگزار مي شود:
تضمين كيفيت و مسؤل فني،  فرمولاسيون داروها (شيميايي و گياهي)،  آزمايشگاه و كنترل دارو،  مديريت در صنعت داروسازی و  علوم نوين در صنعت داروسازي (نانو و بيو).
قطبی افزود: باتوجه به نياز جامعه به صنعت داروسازي، استفاده از مدرسين متخصص، خبره و باتجربه مدّ نظر گروه برگزار كننده قرار گرفته و همين امر موجب برگزاري دوره ها با كيفيت و خروجي بالا مي گردد.
این مسول در پایان گفت: طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، انشاءاله در آينده، دوره هاي تخصصي و تكميلي ديگري نیز در واحد علوم دارويي برگزار خواهد شد.

مطالب پیشین:

- ثبت نام در دومین دوره مهارت آموزي در صنعت داروسازي

- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی درنظر دارد:دومین دوره مهارت‌آموزی در صنعت داروسازی با هدف برقراری ارتباط موثر و مستمر بین دانش آموختگان رشته داروسازی ورشته‌های وابسته به علوم دارویی را برگزار نماید.

- با حضور مدیران صنعت داروسازی؛اولین دوره مهارت آموزی در صنعت داروسازی توسط واحد علوم دارویی کلید خورد.

کل بازدید ها: 5,594,315 ☼ امروز: 3,016 ☼ دیروز: 3,403 ☼ این صفحه : 288 ☼ آنلاین: 5 جزئیات