نمایشگاه Nano Korea 2016

نمایشگاه Nano Korea 2016 از 13 تا 15 جولای سال جاری در مرکز نمایشگاه بین‌المللی کره‌جنوبی برگزار شد و بیش از 350 شرکت از 15 کشور جهان در آن به معرفی فناوری‌های خود پرداختند. نمایشگاه سال جاری روی نوآوری‌های مختلفی در حوزه فناوری‌ نانو متمرکز است و پیشرفت‌ها و دستاوردهای به دست آمده در این حوزه را ارائه خواهد کرد..
در این نمایشگاه ترکیباتی نظیر پوشش‌ها یا سیالات نانومقیاس که حاوی نانوموادی نظیر نانولوله‌های کربنی یا گرافن هستند، نانوپودر، فناوری هیترهای فیلمی، نانوفیلترها و ادوات کاهش مصرف انرژی، فرآیندها و تجهیزات نیمه‌هادی نظیر اسپاترها، اچ‌کننده‌های پلاسما، PECVD و ALDs از جمله فناوری‌ها و محصولاتی بودند که در این نمایشگاه ارائه می‌شود.
سخنران اصلی این نمایشگاه پروفسور جان روگرز از دانشگاه ایلینویز و دکتر میچیهارا ناکامورا از آژانس علم و فناوری
ژاپن بود. گروهی از  شرکتها و دانشمندان ایرانی نیز در این نمایشگاه حضور داشته و به معرفی محصولات خود پرداختند.

کل بازدید ها: 6,362,561 ☼ امروز: 1,988 ☼ دیروز: 3,296 ☼ این صفحه : 140 ☼ آنلاین: 5 جزئیات