دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه روز جهانی قدس، با صدور پیامی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دعوت کرد تا در راهپیمایی روز قدس حضور داشته باشند.

چهارشنبه 9 تیر 1395 - 16:44

جلسه هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی‎

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در پیام حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

«روز قدس نماد آزادی‌خواهی، عدالت و حمایت از مظلومان برابر غاصبان و زورگویان و متجاوزان است. روزی که مومنان و مسلمانان روزه‌دار یک صدا ندای مظلومیت فلسطین اشغالی را به گوش جهانیان می‌رسانند. این تدبیر هوشمندانه و یادگار جاویدان بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، مسیر تحقق وعده الهی و تعیین سرنوشت هر ملتی به دست خود را نشان می‌دهد و پیامی واضح به مستکبران و ظالمان است که جنایت علیه بشریت، ظلم تاریخی به یک ملت و وارونه‌کردن حقایق پایدار نخواهد بود.

ملت مظلوم فلسطین از سال 1948 میلادی یعنی بالغ بر 68 سال در اسارت چنگال صهیونیسم و حامیان این رژیم جعلی قرار دارد و از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی و شهروندی محروم است و جای تاسف دارد که استانداردهای دوگانه نهادهای بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر باعث شده است که در مقابل این نقض آشکار کرامت انسانی، آزادی و برابری و رفتارهای نژادپرستانه و خشن رژیم صهیونیستی، گزینشی برخورد شود.»

در ادامه این پیام آمده است: «امروز که خاورمیانه درگیر خشونتی تاسف‌بار شده است، برکسی پوشیده نیست که این نقشه شوم، نتیجه پیوند خوردن تکفیری‌ها و وهابیون با رژیم صهیونیستی است و ناآرامی‌ها و خشونت‌های منطقه خاورمیانه ریشه در اشغال سرزمین‌های اسلامی دارد. لذا ضرورت دارد نخبگان و دانشگاهیان جهان اسلام و تمامی آزادی‌خواهان و صلح‌طلبان حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کنند تا دست به خون آغشته شده دولت‌های مرتجع، آن رژیم جعلی و حامیانشان در لابه‌لای غوغاسالاری سیاسی و شارلاتانیسم خبری بین‌المللی پنهان نماند و بار دیگر جهانیان دریابند که اسلام منادی آزادی، برابری و کرامت انسانی و رفع ظلم و تبعیض از سراسر جهان هستی است.

از اعضای هیات‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دعوت می‌کنم همچون سالیان گذشته در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور پیدا کنند و صدای مظلومیت مردم سرزمین‌های اشغالی را زنده نگه دارند.»

کل بازدید ها: 6,362,565 ☼ امروز: 1,992 ☼ دیروز: 3,296 ☼ این صفحه : 121 ☼ آنلاین: 5 جزئیات