پیام تبریک ریاست واحد به مناسبت 31 امین سالروز تاسیس واحد علوم دارویی

با توجه به فرا رسیدن سی و یکمین سالروز تاسیس واحد علوم دارویی، خیلی خوشحالم که خداوند توفیق خدمت داده است و  خدا را بسیار بسیار شاکرم آمار این واحد بر اساس عدد و رقم و آثار مشهود رو به رشد بوده است و میتواند این رشد را ادامه دهد و چیزی که بیشتر مرا خوشحال میکند این است که این کارها با حضور یک نفر قابل انجام نیست و همکاران بسیار خوبی دارم. تیم مدیریتی که با من همراه هستند بسیار دلسوزانه و با تمام توان کمک می کنند.
همکاران هیات علمی مان بسیار با سختگیری انتخاب شدند و طبیعی است که از انجام کارهایی که به ایشان سپرده می شود بسیار راضی هستم.
همکاران بخش اداری و مالی جزء بهترینها هستند چرا که من در سیستم دولتی هم حضور دارم و  به جرات اعتراف می کنم که یک همکار ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی به اندازه چند نفر کار می کنند و دلسوزی که من اینجا ملاحظه میکنم در کمتر جایی می بینم و لذا باید ممنون آنها باشم.
در آخر باید ذکر خیری کنم از امام خمینی (ره) و آیت الله هاشمی رفسنجانی، افرادی که دانشگاه آزاد اسلامی را ایجاد کردند. خداوند ثواب خدماتی که در این دانشگاه صورت می گیرد نصیب ایشان کند و اعضای هیات امنا و هیات موسس دانشگاه و روسای مختلفی که این دانشگاه بر خودش دیده است. می دانیم که چقدر در دانشگاه آزاد کارکردن سخت است چراکه بودجه دولتی ندارد و نه تکیه ای به نظام دولتی دارد و در خود دانشگاه آزاد اسلامی نیز طوری تعبیر شده است که خودت به عنوان یک واحد مسئول اداره کردن خودت هستی و سیستم های نظارتی مختلفی هم در کارت نظارت می کنند.

باید از همه مسئولان بویژه مدیریت حاضر دانشگاه و دکتر ولایتی که وارد گود شدند و تمام تجربه و تحقق و توان خودشان را برای اینکه این دانشگاه در راستای تعالی کار خودش را ادامه بدهد به کار بسته نیز قدردانی و تشکر کنم.
و در آخر باید تبریک بگویم به دانشجویانی که واحد علوم دارویی را برای تحصیل انتخاب کردند. از آنجاییکه اینجانب حساس هستم اغلب در مسیر رفت و آمدم از دانشجویان سوال می کنم آیا به طور نسبی از واحد ما راضی هستند یا خیر؟ و یا آیا خانواده های شما راضی هستند؟ با همه کم و کاستی که خودمان هم به آن معترفیم اغلب وقتی جواب بله را می شنوم این همان پیام تبریکی است که دریافت می کنم.
در پایان امید دارم خداوند آنهایی را که زحمت کشیدند و الان در کنار ما نیستند قرین رحمت خودش بداند.

به اطلاع کلیه دانشجویان و کارکنان محتر م می رساند سلف سرویس دانشگاه از روز چهارشنبه 96/12/23 لغایت  روز 97/01/18  تعطیل می باشد لذا جهت رزرو غذا برای روز یکشنبه 97/01/19 و به بعد اقدام نمائید .

معارفه دانشجويان ورودي بهمن ٩٦ رشته هاي داروسازي و صنايع غذايي در روز شنبه مورخ ٩٦/١١/١٤ ساعت ٩  صبح الي ١١ صبح در آمفي تئاتر دكتر شايورد واقع در دانشكده داروسازي برگزار ميگردد.

قابل توجه دانشجویان محترم  :جهت انجام امور شهریه فقط با این شماره ها تماس حاصل فرمائید:22633988-22002050

جدید:قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 96 ، كه شروع به تحصيل آنها بهمن ماه 96 مي باشد:

جدید:تقویم آموزشی 2-97-96

جدید:شرايط نقل وانتقلات دانشجويان

جدول همترازی دانشگاهی

مدارک لازم جهت ثبت نام ورودی های جدید(دکتری عمومی و کارشناسی )

قابل توجه دانشجویان محترم:تخفیف شهریه دانشجویی

تاریخ مراجعه جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال 96

قابل توجه دانشجویان محترم:شماره تماس امور شهریه .22633988

قابل توجه دانش‌آموختگان مقاطع دكتري عمومي و كارشناسي ارشد واحدعلوم داروئی

کانال روابط عمومی

سامانه ی مدیریت