" چند توصیه در مورد امتحانات ( اساتید، دانشجویان و همکاران محترم)"

همیشه ایام امتحانات چه برای اساتید و همکاران محترم به ویژه حوزه آموزشی و به خصوص دانشجویان عزیز همراه با دغدغه های مخصوص به خود است. چند نکته که علیرغم تکراری بودن، به عنوان خواهش اینجانب در توجه و تاکید مفید فایده است:

الف) از اساتید محترم، دانشجویان انتظار دارند که به عنوان ارزیابی ثمره یک ترم سر کلاس بودن، در طراحی مناسب سوال، به موقع دادن سوالات، تصحیح و اعلام سروقت نمرات به آموزش مرهون لطف همیشگی بنمایند.

ب) همکاران مجری امتحانات وظیفه سنگین و پرمشغله ای دارند. برنامه ریزی، هماهنگی، نظارت و اجرای امتحانات فرآیندی منظم و دقیق همراه با مسئولیت های جدی است. دانشجویان عزیز، برگزاری امتحانات را به فراخور دغدغه و شرایط خود انتظار دارند، لیکن باور بفرمایید کار ساده و گاه حتی ممکنی در جلب رضایت شما نیست. انتظار این است که شرایط همکاران آموزشی را درک بفرمایید. از سوی روسای دانشکده ها و آموزش واحد نظارت های جدی با هدف جلب رضایت حداکثری شما وجود دارد، لیکن همیشه این میسر نیست و درک شما باعث رفع خستگی همکاران می شود.

ج) دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه ای غیر انتفاعی است که عمدتا بر محور دریافت شهریه قادر به انجام فعالیت های خود می باشد. در این موضوع توضیح زیادی ندارم، لیکن انتظار می رود با درک این موضوع و اینکه اگر واحد دانشگاهی شما توانسته است در سطح دانشگاه آزاد اسلامی و کشوری در رشته های مختلف مطرح باشد، بخشی از آن مرهون همکاری شما در پرداخت به موقع شهریه ها می باشد.

د) در هنگام امتحانات، رعایت نکات کوچک ولی پر اهمیت می تواند تاثیر جدی بر رفع فشارهای روحی و روانی و ایجاد آمادگی و امکان بهره برداری از توان علمی در هنگام امتحانات داشته باشد. بعضی از آن ها موارد ذیل است:

1- آنچه را در توان دارید برای آمادگی امتحانتان انجام دهید و اطمینان حاصل کنید چیزی کم نگذاشته اید. بقیه ماجرا را به خداوند متعال واگذار کنید.

2- به موقع بیدار شدن، صرف صبحانه به موقع ( در ماه های غیر از ماه رمضان)، حضور حداقل یک ساعت زودتر در جلسه امتحان، می تواند به آمادگی شما کمک کند.

3- در شب امتحان از بیدار ماندن بپرهیزید و اینکه تمام یک درس را ظرف چند ساعت بخواهید تمام کنید موجب بدتر شدن وضع می شود. مرور کردن درس قبل از امتحان با استخراج نکات مهم درس، مفید است.

4- ایجاد آمادگی روحی با روی آوردن به ادعیه و توجه و دقت بیشتر به انجام نماز، صحبت با پدر و مادر و دوستان و بیان دغدغه ها کمک کننده است. از هر کار و اقدامی که باعث ایجاد تشنج و مشکلات روحی اضافی بشود، بپرهیزید و آن ها را به بعد امتحانات موکول کنید.

5- زمانی که امتحانی را به پایان بردید، سعی کنید از آنجا به بعد به فکر امتحان بعدی باشید. برنامه ریزی در مورد این زمان ها دارای اهمیت است.

6- در صورتی که نیاز به پیگیری و رفع بعضی مشکلات آموزشی و اداری مربوط به دروس و امتحانات دارید، آن ها را قبل از برگزاری امتحان حل و فصل کنید و به روز امتحان واگذار نکنید.

امتحان علاوه بر یک شیوه ارزیابی، خود فرآیندی آموزشی است که زیر و بم زیادی دارد. امیدوارم دست اندرکاران دقت لازم را طبق معمول، داشته باشند و فرصت دهیم آنچه کشته ایم را، حاصل به خوبی نشان دهد.

دکتر سید مهدی رضایت

اداره کارگزینی کارکنان دبیرخانه  امور شهریه سیستم گردش کار(فرم مرخصی روزانه -ساعتی -ماموریت )
اتوماسیون اداری امور مالی  اموراداری   داروخانه ها
راهنمای اتوماسیون اداری                          فیش حقوقی (کارکنان و ساتید) انبار (اداری -دارویی)