آخرین مهلت دفاع؛ نیمسال دوم 96-95

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد واحد علوم دارویی: آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم 96-95 ، 31 شهریور ماه 96 می باشد. دانشجویان جهت انجام امور قبل از دفاع ( چک واحد، تسویه حساب مالی و ...) نهایتا تا 15 شهریور ماه میتوانند به اداره پژوهش و آموزش دانشکده خود مراجعه نمایند. بدیهی است به مراجعات بعد از 15 شهریور ماه ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت تاخیر به عهده ی دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم جهت ثبت نام ورودی های جدید(دکتری عمومی و کارشناسی )

قابل توجه دانشجویان محترم:تخفیف شهریه دانشجویی

تاریخ مراجعه جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال 96

قابل توجه دانشجویان محترم:شماره تماس امور شهریه .22633988