آخرین مهلت دفاع؛ نیمسال دوم 96-95

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد واحد علوم دارویی: آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم 96-95 ، 31 شهریور ماه 96 می باشد. دانشجویان جهت انجام امور قبل از دفاع ( چک واحد، تسویه حساب مالی و ...) نهایتا تا 15 شهریور ماه میتوانند به اداره پژوهش و آموزش دانشکده خود مراجعه نمایند. بدیهی است به مراجعات بعد از 15 شهریور ماه ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت تاخیر به عهده ی دانشجو خواهد بود.

اداره کارگزینی کارکنان دبیرخانه  امور شهریه سیستم گردش کار(فرم مرخصی روزانه -ساعتی -ماموریت )
اتوماسیون اداری امور مالی  اموراداری   داروخانه ها
راهنمای اتوماسیون اداری                          فیش حقوقی (کارکنان و ساتید) انبار (اداری -دارویی)

آیین نامه ها و دستور العمل های دانشجویی-فرهنگی نظام وظیفه