چشم انداز و ماموریت ها

پیشتاز در آموزش عالی ملی و منطقه‌ای
تاثیرگذار بر جامعه از طریق تربیت نسل نوین مدیران و متخصصین تحول آفرین
ماموریت دانشگاه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی دانشگاهی با رویکرد توسعه ای در عرصه های  آموزش، پژوهش، فناوری و توجه به ویژه به مسایل فرهنگی و اجتماعی و در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می نماید. این واحد دانشگاهی با هدف حرکت در مسیر توسعه و تولید دانش در جامعه گام برداشته و آرمان آن تربیت فارغ‌التحصیلان و متخصصانی است که به فضائل انسانی، اخلاقی و اسلامی آراسته باشند.
این دانشگاه در چهار مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای و تخصصی  به ارائه مهارت‌ها، دانش‌ها و بینش‌های مورد نیاز دانشجویان در عرصه های مختلف علوم دارویی می‌پردازد.
دانشگاه خود را ملزم می‌داند با توجه به روند دگرگونی‌های شگرف در عرصه‌های علمی، فرهنگی، فن‌آوری، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی  نیازهای تازه و نوظهور آموزشی و پژوهشی جامعه را از طریق طراحی و توسعه دوره‌های آموزشی و خدمات متنوع با بهره‌مندی از فن‌آوری نوین و سیستم‌های پیشرفته آموزشی و همکاری با دانشگاه‌های مطرح جهان تأمین نماید.
دانشگاه به لحاظ مسوولیت ملی و اجتماعی، خود را متعهد به ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و عمومی در بالاترین سطح استانداردهای کیفی می‌داند و بر این باور است این مهم تنها با جذب و حفظ استادان نخبه و فرهیخته و افزایش توانمندی‌های مدیران و کارکنان  همراه با امکانات سخت افزاری مورد نیاز و با برنامه ریزی مناسب و مداوم به نتیجه مطلوب خواهد رسید.

کل بازدید ها: 5,065,802 ☼ امروز: 264 ☼ دیروز: 3,532 ☼ این صفحه : 3,106 ☼ آنلاین: 9 جزئیات