منشور اخلاقی

منشور اخلاقی کارکنان واحد علوم دارویی

خداوند بزرگ را سپاسگزاريم كه توفيق خدمت به جامعه به ويژه قشر جوان و فرهيخته كه سرمايه هاي اصلي ما  هستند را در اين دانشگاه به ما داده است.
در محضر حق تعالي عهد و پيمان مي بنديم كه تلاش و همت خود را بكار گيريم:

1. آنچه وظيفه ما در خدمت به دانشگاه مي باشد را با حداكثر سعي انجام دهيم.
  2. رعايت شأن و كرامت انساني همكاران، دانشجويان، اساتيد و ارباب رجوعها را در رفتار خود پيوسته مدنظر داشته باشيم.
  3. مطابق قوانين و ضوابط تعريف شده دانشگاه در جهت تحقق اهداف واحد علوم دارويي كه همانا خدمت رساني به ذينفعان و رشد و تعالي علمي و اخلاقي آنهاست كوشا باشيم.
  4. دانشجويان را برادران، خواهران و فرزندان برومند خود بدانيم.
  5. رعايت ادب، مهرباني، انصاف و صداقت را در خدمت رساني به آنها وظيفه بدانيم.
  6. خود را امانتدار آنچه در اختيار ماست بدانيم كه مهمترين آنها سرمايه جواني دانشجوياني است كه به دست ما سپرده شده است. با تلاش پيوسته در انجام وظايف، رازداري، صرفه جويي و ايجاد محيطي سالم و اخلاقمدار كوشا باشيم.
  7. در جهت توسعه همه جانبه و پايدار دانشگاه و رسيدن به اهداف برنامه ريزي شده كه افتخار و سربلندي را به همراه دارد توان دانشي و فني و فكري خود را بكار گيريم.

اميد است خداوند متعال بنابر وعده خود مددكار ما باشد.

منشور اخلاقی دانشجویی واحد علوم دارويي

خداوند بزرگ را سپاسگزاريم كه توفيق علم آموزي در سايه بركت نظام كه خون بهاي شهيدان انقلاب اسلامي است را به ما عطا نموده است.
تمام تلاش و همت خود را به كار مي گيريم و در پيشگاه خداوند متعال متعهد مي شويم كه :

1. دانش آموزي و دانش آموختگي را حرفه اصلي خود بدانيم و سعي شايسته و بايسته انجام دهيم .
  2. پيوسته اخلاق مداري و توجه به ارزشها را مدنظر داشته باشيم.
  3. ارزش و احترام بزرگان، پدر و مادر، كاركنان، اساتيد و آنهائيكه براي رشد و تعالي در دانشگاه و جامعه، زحمت مي كشند را واجب بدانيم.
  4. رعايت قوانين و مقررات تعريف شده در دانشگاه و جامعه را بعنوان دانشجو وظيفه خود بدانيم.
  5. رعايت شئونات و آراستگي در گفتار و رفتار و ظاهر و پوشش خود بعنوان دانشجو را مدنظر داشته باشيم.

اميد است خداوند متعال بنابر وعده خود يار و مددكار ما باشد.

کل بازدید ها: 5,080,981 ☼ امروز: 3,969 ☼ دیروز: 4,317 ☼ این صفحه : 3,079 ☼ آنلاین: 15 جزئیات